Despre Noi

Bricotehnik Expert este parte a Metatools Group din 2016.

Bricotehnik Expert este un furnizor de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor, începând cu anul 2016, cu o echipă formată din oameni profesioniști, care au ca standarde calitatea și eficiența. Oferim o gamă completă de produse pentru toate tipurile de proiecte industriale, cât și pentru pasionații de activități de bricolaj.

Deoarece ne dorim să atingem nevoile pieței, brand-urile pe care le deținem în portofoliu sunt de înaltă calitate, cu notorietate și care indeplinesc cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor industriali.

Gama noastră cuprinde: scule electrice și accesorii, unelte de mână, echipamente protecția muncii, aparate de sudură, generatoare, utilaje grădinărit / agricultură, încălzitoare, mașini de spălat cu presiune și compresoare.

Apartenența noastră la grupul Metatools garantează pasiunea pentru excelență, precum și preocuparea continuă pentru oferirea celor mai noi produse și tehnologii, ce vor aduce un plus valoare afacerii tale. Investim continuu în dezvoltarea de parteneriate cu producători consacrați, pe care îi reprezentăm cu succes pe piața din România.

MetaTools Group

Cele trei companii ale grupului Metatools

Bricotehnik – compania este orientată B2B, este un furnizor de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor, începând cu anul 2016, cu o echipă formată din oameni profesioniști, care au ca standarde calitatea și eficiența. Gamă de produse este completă, pentru toate tipurile de proiecte industriale, cât și pentru pasionații de activități de bricolaj. Portofoliul de brand-urile ale companiei sunt de înaltă calitate, cu notorietate și care indeplinesc cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor industriali. Pentru mai multe informații, accesați: www.bte.com.ro

Este prezentă și în mediul online, având e-commerce asociat acestei societăți, care oferă posibilitatea achiziționării online a produselor: https://www.bricolaj-mag.ro/  (profil B2C). Produsele listate sunt specifice bricolajului, dar și meseriașilor care își doresc produse semi-performante.

 

Sata Tools Tech – distribuitor, cu activitate B2B, oferind produse profesionale & echipamente industriale, precum Kranzle, Lumag, Sata, Chicago Pneumatic,  Diatehnik, Kapriol, Swaty, Brennenstuhl, Euroboor.

Compania a fost fondată în anul 2013, cu o viziune clară, orientată spre calitate și eficiență.

Site-ul oficial este https://www.smartquality.ro/ , unde puteți găsi produsele din portofoliu și alte detalii de interes. 

Dorința de performanță și viziunea îndrăzneață a societății fac ca standardele să devină reguli de business ce urmăresc cu consecvență drumul spre succes.  Cu un portofoliu bine definit ce conține produse de calitate la prețuri competitive, compania se adreseaza în special utilizatorilor profesionisti. Sistemul de valori este bazat pe integritate, profesionalism, dinamism, creativitate și performanță.

Metatools înglobează atât profilul B2B, cât și B2C, pentru a răspunde nevoilor pieței.

Metatools – compania a fost înființată în 1998, având un parcurs de 20 de ani de succes, datorită dezvoltării, eficienței și profesionalismului de care a dat dovadă. Gama de produse a fost în continuă extindere, pentru a răspunde nevoilor clienților direcți și cerințelor pieței.

Cele trei sedii unde Metatools activează sunt: Ploiești, Buzău și Pitești.

Compania are un profil B2C, cu vânzare directă, dar și în online, prin platforma e-commerce: https://www.constructii-mag.ro/  

Constructii-Mag.ro este un magazin online care ofertă soluții complete, pentru achiziția de scule electrice și accesorii, unelte, utilaje, compresoare, generatoare, aparate de sudura și consumabile pentru sudură, echipamente de protecție pentru domenii precum: construcții, amenajări interioare, grădinărit și industrie. Magazinul online îți oferă produse de la producători renumiți în domeniu, precum: Bosch, DeWalt, Makita, Stihl, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley. Totodată, asigurăm, prin partenerii noștri, service în garanție și post garanție, cu piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate, astfel încât poți fi sigur că investiția făcută este una de durată.