Gamă produse

Portofoliu

Cele mai populare branduri:

BOSCH: În peste cei 130 de ani de existență, brand-ul german a reușit să devină un nume puternic pe piața sculelor electrice, a accesoriilor aferente și a aparatemor de măsură.

Ridgid: Echipamentele sunt cunoscute în întreaga lume ca produse de vârf ale industriei, ce permit lucrările rapide și fiabile.

Stanley: Dacă ești un revânzător în cautarea unor unelte de cea mai bună calitate pentru clienții tăi, STANLEY îți oferă gamă completă de produse. Unelte de mână, sisteme de depozitare, unelte de măsurare și accesori.

Makita: Cu o experiență de peste 100 de ani, este unul dintre furnizorii principali de scule electrice și accesorii, scule pneumatice, mașini pentru grădinărit.

DeWalt: În cei 80 de ani de existență, brand-ul american a reușit să și câștige reputația în rândul utilizatorilor profesioniști prin putere, precizie și ergonomie.

Milwaukee: Încă din 1924, de la începutul activității, Milwaukee a fost lider pe piață, din punct de vedere al inovației și dezvoltării soluțiilor pentru productivitate și durabilitatea producslor. Publicul țintă vizat este reprezentat de profesioniști, care doresc calitate în cadrul proiectelor pe care le desfășoară.

Black+Decker: Încă din 1910, compania s-a situat în topul brand-urilor de scule pentru proiecte DIY. Produsele s-au bazat pe inovație, pentru a oferi consumatorilor posibilitatea să își transforme locuințele în „case".

Ryobi: În peste cei 130 de ani de existență, brand-ul german a reușit să devină un nume puternic pe piața sculelor electrice, a accesoriilor aferente și a aparatemor de măsură.

Kranzle: Fondată în 1974, compania germană a devenit un lider la nivel mondial, al mașinilor de curățat de înaltă presiune. Valori precum: calitatea, flexibilitatea și inovația produselor, fac din acesta aliatul ideal în diverse domenii.

Chicago Pneumatic: Cu o experiență pe piața internațională de peste un secol, Chicago Pneumatic este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente hidraulice pentru aplicații industriale, scule electrice și pneumatice, compresoare de aer, etc.

Soluții complete pentru achiziția de scule electrice profesionale și semi-profesionale, utilaje. Gamă completă de produse pentru construcții, amenajări